Körskolan

Idag har jag varit på min första teorikusr.. det sög faktiskt..skit tråkigt :P

Men nu är jag på G med körkortet i alla fall :)



Puss

=)

Nu har jag börjat söka nya jobb..
Jag har sökt i en godisaffär, som tågvärd på SJ och reseledare på fritidsresor!
Hoppas ju självklart på fritidsresor! HOPPASHOPPAS!


Puss <3

Livet

Ibaland undrar jag om livet ska vara såhär.. ska det vara så himmla komplicerat hela tiden? Varför kan det inte vara funka? Vissa människor bara får det dom vill ha? Varför kan inte jag få det jag vill ha? När jag hade trott att jag var påväg att få det jag ville ha, så kommer det alltid något i vägen. Det kan vara en människa som förstör eller något annat. Men alltid är det något.. 

Jag vet att jag kanske gnäller och ni tycker att jag är löjlig.. Men jag kan inte hjälpa vad jag känner. Jag känner allt möjligt just nu. Jag kan ju säga att min helg inte var den bästa. Mycket misstag och tråkiga händelser. Blir alltid så när man ser fram emot något, det skiter sig.
Men allt i mitt liv skiter sig inte, jag har mina vänner som stöttar mig hela vägen genom. Utan dom hade jag inte klarat det.

Som att min kompis Emma ställer upp och ryter i från på ljusfestivalen, det va en stor sak. Ni som känner Emma vet att hon inte brukar skrika i första taget, men nu gjorde hon det för min skull och jag älskar henne verkligen för det <3

I lördags så va min kompis Mathilda en klippa, hon stöttade mig efter ett jobbigt samtal och försökte få min på bättre humör genom att vi skulle "sexa" till oss. Det hjälpte att få tänka på någon roligt. Jag älskar henne för det <3

I söndags när jag kom hem till Ebba så hjälpte hon mig mycket genom att säga att jag skulle ha det mycket bättre genom att skita i dessa 2 personer för att de ALLTID sårar mig. Att de förtjänar inte en kompis som mig.  Det va gulligt sagt. Jag älskar henne för det <3

Nu har jag varit sentimental så det räcker för en vecka haha :)

Ha det bra, för det tänker jag börja att ha nu..

Puss <3


Helvete..

Det blev inget London, de ville ha en tjej som kunde prata franska..
Åh vad deppig jag blev nu, duger fan inte till något alls.

Nu blir det väl till att gå till abf igen, jätte kul...

Bajs kväll!!

Dagens

Idag bar det iväg till värnersborg och trollhättan med fröken persson. Vi skulle köpa tyg till halloween, vi ska nämligen sy våra egna dräkter. Vi hittade tyg, väldigt tjusiga och billiga tyger.

Jag har även färgat Ebbas hår idag, det blev brunt! Hon passade skit bra i det. Hon såg mkt äldre ut och en aning sexigare ;) grr..

Men sen när vi väl skulle börja sy gick det helt plötsligt inte så bra längre. det var svårare än vi trott att det skulle bli:P
Men som tur var kom min mamma hem och styrde upp det hela. Nu har vi överdelen klar ialla fall ;) Vi är på GÅNG!

Mer uppdateringar imorron ;)

Godnatt

Ditt dumma helvete

Åh! jag blir så trött..

Ditt dumma helvete!

Hej

Jag har haft världens tråkigaste dag. Jag har suttit i soffan och kollat på tv. Har inte rört mig en centimeter! Det värsta är att jag menar det :P USCH PÅ MIG!

Nu har jag ialla fall orkat röra på mig ut till datan, bara för att jag är en sån trogen bloggare ;) haha!


Puss

Funderingar

Ännu en helg har gått förbi, helsike vad fort det går.. Snart står vi där 75 år gammla och kollar tillbaka på vårat liv. Undra om det ser bra ut då?

Helgen började bra i alla fall, mamma kom hem med våran nya bil! Hälften av bilen är min, ska bara skaffa det där tillståndet att köra den med också, men det är på g. Börjar på körskolan den 26 oktober, så nu jäklar!

Var ute och körde den en sväng i Lördags, väldigt snabbt gick det ;) Wromm!
Pappa satt nästan fastklistrad i sätet, vet ej om det va på grund av farten eller om han bara var livrädd? Kvällen slutade med körslaget och en påse chips ;) mmm..

Idag var det fullt hus när jag kom från pappa, Bitten, Mathilda och lilla Wilma vad här och pärlade.. ja pärlade.. Med pyttepytte pärlor.. Det hela gick väl sådär..Mamma fick ta över efter ett tag. Men tillslut blev Alex väldigt vacker!

Nu sitter vi och funderar på vad vi ska klä ut oss till på halloween, det lutar åt att vara en djävul. Jag ska sy min klänning i år, vad gör man inte med en låg budget? Men vi ska ha på oss detta på halloween partyt som är på Lipz den 29 ;) Kom dit du med vettja ;) Ju fler desto bättre!

PUSS <3























Dikt

Killar killar killar...

Vad gör de annat än pillar?

De låtsas söka tröst

Men egentligen vill de bara klämma på ens bröst

De är romantiska och kommer med rosor

Men är de inte nöjda förrän det fått av ens trosor

Det är som en ren reflex

Att de genast tänker på sex

Man blir så kär

Men tyvärr är alla lika som bär

Kommer och sårar

Och vi drunknar i tårar

Men vi återuppstår

Och ni killar våra hjärtan får

För det är faktiskt killar

Som vi här på jorden gillar



Helgen

Hej..

Nu fattar jag att alla är så förälskade i Twilight.
Jag ÖNSKAR verkligen att jag får en kille som Edward är, så omtänksam och han älskar verkligen Bella.
Vill ha en kille som skulle riskera livet för mig, och älskar mig överallt annat. Den turen har jag inte haft hitills.
Hoppas bara att det kommer någon gång i livet!


PUSS <3

Fredagsmys

Idag började dagen med att Bitten och mamma skulle åka till Västerås för att hälsa på min morbror.
Då ska jag alltså passa hennes hund Laika. Det betyder att jag inte får några sovmorgonar eller vilda partykvällar, men jag får daglig motion ;)

Senare på kvällen kom Mathilda och Ebba för att hålla mig sällskat, mkt trevligt. Vi drack vin och kollade på idol. Efter det började vi kolla på vår favorit film TWILIGHT ;) Tror att det är en favorit bara för att Edward är så himla Snygg och sexig ;) Morr!!
Så efter en kall promenad med Laika ska vi nu kolla klart på filmen och sedan krypa under täcket, fortfarande med drömmar om att Edward ska bli vår! ;) Haha

Godnatt och sov så gott!

RSS 2.0